USA

Familj framför Niagarafallen i USA

Road trip till Niagarafallen

Alla har vi vår Bucket list, nedskriven eller i huvudet. För oss har Niagarafallen länge funnits med på vår. När vi spenderade en månad i New York hade vi pratat lite fram och tillbaka om vi skulle försöka ta oss dit eller inte. En relativt lång bilresa med barnen och att hyra bil i New York är ganska dyrt.

Roddbåt i Central Park

Singel med barn i New York

Att vara två vuxna och ta sig fram funkar alltid oavsett i vilken stad man befinner sig. Man kan hjälpas åt att bära vagnen, hålla barn i handen, trassla sig igenom omöjliga tunnelbanespärrar etc. Men är du själv funkar liksom inte allt det där. Vi spenderade en månad i New York, jag och barnen på semester medan min sambo och hans kollega skulle jobba vissa delar av vistelsen.

Bostadshus i New York

Billigt boende i New York

Vi har varit i New York flertalet gånger, varav 2 gånger med barn. Att hitta boende i en stad som New York som ska vara både barnvänligt och billigt är inte enkelt. Hotell går för oss bort då jag personligen tycker att det är för dyrt, jag lägger hellre pengarna på annat. Vi har bott på två olika och relativt billiga former när vi varit i New York.